Receptek: Steak Sous Vide

/, Sous Vide/Receptek: Steak Sous Vide

Receptek: Steak Sous Vide

Készítsen stake-et, mint még soha azelőtt: a Turtle Szuvid-ot használva. Lepje meg vendégeit, családját vagy saját magát egy minőségi, ízben gazdag stake-el!

Hozzávalók:

  • Marhasteak 20-25 mm
  • Fűszernövények választás szerint

Elkészítés:

  • A húst a tasakba helyezzük, majd hozzáadjul az általunk választott fűszernövényeket.
  • A tasakot lezárjuk.

Figyeljen arra, hogy a tasak széle tiszta és száraz maradjon, és a szélét kifelé hajtogassa. A tasak csak akkor zárható le megfelelően, ha száraz.

  • Helyezze a tasakot a vízfürdőbe és állítsa be az időt (lásd alább).

Ha a húst nem kívánja felhasználni közvetlenül az elkészítés után, a tasakot azonnal le kell hűteni jeges vízben. Lehűlés után a lezárt tasakot a hűtőszekrényben tárolhatja.

Elkészítési idő és hőmérséklet:

Hús Idő és hőmérséklet
Véres
Véres rózsaszín
Rózsaszín
Átsült
49°C – 53°C 2.5 óráig
54°C – 57°C 4 óráig
57°C – 62°C 4 óráig
63°C – 68°C 3.5 óráig

A | 2017-05-29T08:06:45+00:00 8 november 2016|Receptek, Sous Vide|0 hozzászólás